Podcast fra DR – Se, lyt og få ny viden

FindRadioFindTV

Klik her for at søge RADIO på hele DR
Klik her for at søge TV på hele DR

  DET KAN TAGE TID AT ÅBNE PROGRAMMERNE….   men det er værd at vente på

 

Orienteringkl

Orientering Weekend er et program, der på 50 minutter forsøger at spejle ugen der gik med fokus på internationale begivenheder og tendenser.

 

 

 

 

Orienteringkl

Orientering er et dagligt magasin, der i analytisk perspektiv fokuserer på international og dansk politik samt på samspillet mellem danske, europæiske og globale samfundsforhold.
Mennesker og medier

Journalistik, etik og tendenser i mediernes maskinrum. Perspektiv, analyse og baggrund på ugens mediehistorier. Kritiske, konkrete og kontante interview med mediernes magthavere. Vært og producent: Kurt Strand.
TVavisen

 

Deadline

 

 

 

 

 

Folketinget

Politisk Debat giver lytterne overblik og sammenhæng i dansk politik. Udsendelsen sætter fokus på de vigtigste begivenheder i folketinget, deres praktiske konsekvenser udenfor Christiansborg og vælgernes reaktioner.

 

Oekonomi
Økonomiske tænkere

Knaphedens lov har altid hersket. Der er et misforhold mellem, hvad folk gerne vil have, og hvad de kan få. Behovene er åbenbart umættelige, medens midlerne til at dække dem er begrænsede. P1 Orientering portrætterer 17 betydningsfulde økonomiske tænkere gennem tiden. Fra 1997 og 2002.